Кандидат від Партії регіонів по округу №158 (центр – м. Білопілля, округ охоплює частину м. Суми), генеральний директор компанії «Українські аграрні інвестиції» Олександр Костенко напередодні виборів взявся активно допомагати у роботі Сумській міській владі

Так, 25 вересня у будівлі мерії Олександр Костенко у якості представника благодійного фонду «Ти не один, ми разом» підписав меморандум про співпрацю із міським головою Сум Геннадієм Мінаєвим. Офіційна мета: консолідація зусиль з благоустрою прибудинкових, домових територій та територій загального користування.

Кандидат повідомив, що його фонд вже працює на Сумщині протягом півтора року.

"Перші кроки по місту вже зроблені: представники фонду проводили зустрічі у дворах, відкривали дитячі майданчики. Є плани по благоустрою озера Чеха, по асфальтуванню міських доріг, освітленню. Ми звернулися до міського голови і зараз вийшли на погоджений документ, щоб поєднати зусилля фонду, міського голови, міської ради і громади міста", - заявив Олександр Костенко.

Мер Геннадій Мінаєв повідомив, що Олександр Костенко вже допомагав проводити День міста, і допомагає надалі.

"Виділені фондом кошти будуть йти на вирішення нагальних питань, які по різним причинам не може вирішити міська влада. Бо у нас дуже бюрократичні бюджетні процеси виділення коштів, прийняття програм, їх обґрунтування. Через це ми втрачаємо динаміку. А благодійний фонд позбавлений таких вадів і є більш мобільним", - заявив міський голова.

Мер повідомив, що деякі програми фонду вже інтегровані в міські програми. «Я вдячний Олександру Михайловичу за його ініціативу. Буду виходити з відповідною ініціативою на сесію міської ради і будемо закріплювати нашу співпрацю в програмних документах міської влади», - відмітив Геннадій Мінаєв.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.