В ніч з 20 на 21 вересня у м. Чуднів, ОВО №67, з будівлі, де розташовані  виборчий штаб та приймальня кандидата в народні депутати від Соціалістичної партії України Володимира Кропивницького зник агітаційний плакат з його зображенням

Як повідомили спостерігачеві ОПОРИ в телефонній розмові з керівником окружного виборчого штабу кандидата, приватний підприємець, який здає в оренду  приміщення Володимиру Кропивницькому, раптово вирішив зробити зовнішній ремонт будівлі. Саме цим власник будинку пояснив те, що робітники зняли зі стіни плакат із зображенням кандидата. Без відповіді залишилося – чому це робилося вночі і без попередження орендаря? Зі слів представника виборчого штабу Кропивницького, у договорі про оренду приміщення зазначено, що у разі початку ремонтних робіт орендованого приміщення, орендодавець має надати орендатору рівноцінне приміщення, чого той не зробив і досі.

Житомирщина

Житомирщина

У виборчому штабі Володимира Кропивницького вважають, що це робиться за вказівкою іншого кандидата у народні депутати в цьому ж окрузі, якому не сподобалося  агітаційне зображення  конкурента дуже великого розміру в самому центрі міста.

По Чуднівському ОВО №67 балотується і самовисуванець Віктор Развадовський – начальник Департаменту транспортної міліції МВС України. Його рідний брат Іван Розвадовський – міський голова Чуднова, де стався  інцидент з плакатом.  

Контакти
Прес-секретар ОПОРА в Житомирській області
Ірина Новожилова
067 410 49 58