З 20 по 22 вересня в Житомирі ОВО №62 проходять урочистості з нагоди ювілейної річниці утворення Житомирської області. В місцях проведення заходів агітують за Партію регіонів та кандидата-регіонала.

Почалося святкування в четвер біля обласної філармонії , де відбулося перерізання стрічки з нагоди  «завершення першої черги капітального ремонту філармонії». При цьому були присутні кілька сотень чоловік, студентів, курсантів військового училища, викладачів та працівників бюджетних установ. Очільник області Сергій Рижук позиціонував себе під час заходу, як губернатор, неподалік стояла агітаційна палатка з його портретом, як кандидата в народні депутати по ОВО №62 і агітатори роздавали присутнім прапорці з символікою ПР, календарики та газету «Поліський регіон». Агітаційних наметів інших кандидатів чи партій біля місця події не було.

За словами С.Рижука ,на першу чергу ремонту філармонії вже витрачено 4 млн. гривень бюджетних коштів та 1 млн.грн. від місцевих підприємств. Повністю ремонт 154-річної будівлі планують завершити лише влітку 2013 року.

В суботу 22 вересня за участі С.Рижука відбувалося і освячення  Хрестовоздвиженської церкви (до цього часу ще  з радянських часів в цьому приміщенні був Музей природи). Біля церкви стояла палатка ПР з портретом С.Рижу.ка. як кандидата в народні депутати. З неї усім  роздавали календарі з написами "Історичну справедливість відновлено! З Божого благословення, за ініціативи вірного житомирянина та губернатора Житомирщини Сергія  Рижука  Хрестовоздвиженський храм повернуто православній церкві.."

zhytomyr_IMG_2056

zhytomyr_12

zhytomyr_12135

zhytomyr_434988f

Контакти
Прес-секретар ОПОРА в Житомирській області
Ірина Новожилова
0674104958