Кандидат в народні депутати по ОВО №67 (м. Чуднів) самовисуванець  Развадовський В.Й. вирішив залучити на свою підтримку естрадних артистів , серед яких і соліст гурту «Древляни» Ю. Градовський, начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА.

 

Як  стало відомо спостерігачеві  ОПОРА , кандидат в народні депутати В. Развадовський  запланував проведення концертів естрадних співаків в своєму окрузі. Серед виконавців Василь Бондарчук, гурт «Нексі», Павло Зібров, гурт «Древляни», гурт «Театр естрадної пісні «Новий день». В графіку  проведення концертів 24 виступи  гурту «Древляни»,яким керує та є солістом діючий начальник  управління культури та туризму Житомирської ОДА Юрій Градовський . Як повідомляє спостерігач, за участю гурту «Древляни» вже відбулося шість концертів на підтримку Развадовського В.Й. Три з них, а саме в с. Дубище Чуднівського р-ну (в п’ятницю 14 вересня 2012 р.), с. Мотовилівка Любарського р-ну (у вівторок 18 вересня 2012р.) та в с. Стетківці Чуднівського р-ну (у середу 19 вересня), проходили з 15.00 до 17.30, тобто у робочий час. Соліст та чиновник Градовський Ю.І. словом та піснею підтримував кандидата-самовисуванця Развадовського В.Й. та закликав присутніх за нього проголосувати. Переважна кількість наступних концертів за участю Ю.Градовського запланована також на робочі дні та в робочий час. На даний момент чиновник не перебуває у відпустці.

Згідно п. 1 ст. 74, у робочий час посадовим особам органів виконавчої влади участь у передвиборній агітації забороняється.

Zhytomyr_spivae

 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.