Візит до Старокостянтинова (центр одномандатного округу № 191) міністра оброни України Дмитрія Саламатіна використав у своїй виборчій кампанії кандидат у депутати Верховної Ради Микола Дерикот (голова Хмельницької обласної ради, кандидат від Партії регіонів).

Нагадаємо, 19 вересня глава військового відомства України відвідав Старокостянтинівський гарнізон на Хмельниччині. Спочатку він на військовому летовищі місцевої бригади тактичної авіації Повітряного командування «Захід» вручив формуляри на два навчально-тренувальні літаки Л-39 «Альбатрос», передані після капітального ремонту з ДП «Чугуївський авіаційно-ремонтний завод». Потім урядовець взяв участь у врученні ордерів військовослужбовцям на помешкання у житловому мікрорайоні Старокостянтинова «Авіатор».

Хмельницький

В обох заходах взяв участь єдиний із зареєстрованих по одномандатному виборчому округу № 191 кандидат у народні депутати України Микола Дерикот. Голову обласної ради супроводжували Григорій Крилов – його довірена особа як кандидата – і журналіст газети, яку видає виборчий штаб Миколи Дерикота.

Виступаючи під час вручення ордерів сім’ям військовослужбовців та звільнених у запас, Микола Дерикот не стримався від обіцянок: «Важливо, що у нас є проектно-кошторисна документація на побудову ще двох будинків у цьому мікрорайоні, а також нового дитячого садочка. Ми хочемо, щоб жителі цього містечка мали все можливе, аби у них народжувалося більше дітей.»