Вчора, 19 вересня, на зустрічі з жителями Херсона, яка відбулася о 18:00 на майданчику перед ТЦ «Парус» (вулиця Суворова) глава партії «ВО «Свобода» Олег Тягнибок закликав небайдужих, патріотично налаштованих херсонців підтримати єдиних опозиційних кандидатів на мажоритарних округах - висуванців «ВО «Батьківщина», інформує активіст Громадянської мережі ОПОРА

Зокрема О. Тягнибок підтримує депутата Херсонської міськради і відомого підприємця Олексія Урсуленко (територіальний виборчий округ №182, Суворовський та Дніпровський райони Херсона) та поета, лауреата Шевченківської премії, голову Комітету захисту української мови Анатолія Кичинського (територіальний виборчий округ №183, Комсомольський і Білозерський райони, Антонівка і Степанівка).

Також лідер «Свободи» закликав херсонців не голосувати за партію «УДАР», мотивуючи це тим, що за його даними, представники цієї політичної сили у східних районах України та у Криму були помічені у антиукраїнських заходах.

За коментарями звертайтесь:
Родіон Банар,
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
у Херсонській області
063 628 67 91

Довідка

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічний перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами.