Формування складу окружних виборчих комісій у столиці не обійшлося без «випадковостей». У трьох голів ОВК було помічено цікаві зв’язки із кандидатами

У 211 виборчому окрузі (Голосіївський район міста Києва) головою ОВК обрали Олену Вутке (від УНП), яка є мамою кандидата Сергія Вутке (також від УНП). Очевидний родинний зв'язок підтверджують фотографії, які Олена Володимирівна розмісила в соціальній мережі «Однокласники».

Жінка неодноразово працювала у виборчих комісіях. У 2007 році займала посаду голови ОВК №222 від депутатської фракції «Наша Україна». На Президентських виборах 2010 року була членом ОВК від Юлії Тимошенко. Основним місцем роботи Олени Вутке є ТОВ «Фірма «Севіал» ЛТД», де вона займає посаду директора.

У 222 виборчому окрузі (Солом’янський район Києва) головою ОВК обрали Пунька Михайла Вікторовича (від політичної партії «Союз анархістів України»). Проте, до того, як стати анархістом, він пройшов довгий шлях співпраці із іншими політичними силами. У 1998 році на місцевих виборах у складі Київської міської ТАК він представляв СДПУ(о). На Президентських виборах 2004 року у першому і другому турах був головою ТВК№215 від Олександра Ржавського, у третьому – від Віктора Януковича. У 2010 році на виборах Президента знову був головою ОВК №215 від Віктора Януковича. В тому ж таки 2010 році на місцевих виборах був членом Київської міської виборчої комісії від Партії регіонів.

У ОВК №214 (Дніпровський район) головою став Сергій Артеменко від Народної партії. Проте у нього прослідковується певний зв'язок із Олесем Довгим, адже обидва у минулому належали до Блоку Леоніда Черновецького. Довгий був заступником Київського міського голови, Артеменко – заступником Голови Дарницької райради.