6 вересня один із біл-бордів кандидата в народні депутати по округу №157 від Об’єднаної опозиції Олега Медуниці виявився закиданим червоною та жовтою фарбою. Хто це зробив – наразі невідомо

2012-09-07_13.42.57_1

Біл-борд знаходиться на вулиці Черепіна у місті Суми. Поруч є ще кілька носіїв політичної реклами, в тому числі й опозиційної, але жоден інший не постраждав.

Того ж дня кандидат виступив із офіційною заявою з цього приводу:

- Подібні вияви політичного хуліганства демонструють безсилля влади перед Об'єднаною опозицією. Нас цим не зупинити. Я особисто спілкуюся із сумчанами, проводжу кілька зустрічей на день. Я впевнений, що люди розберуться, де правда, а де політики, неспроможні ані до відкритого діалогу,  ані до чесних методів ведення своєї передвиборчої кампанії, - заявив Олег Медуниця.

Кандидат уточнив, що він вже підготував скаргу до міліції та сподіваємося на відповідну реакцію правоохоронних органів. Але у секторі по зв’язкам з громадськістю Управління міністерства внутрішніх справ в Сумській області активісту Громадянської мережі ОПОРА повідомили, що кандидат ні 6, ні 7 вересня заяву по факту псування біл-борду не подавав.

За коментарями звертайтесь:

Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.