Учні Баницької загальноосвітньої школи (Глухівський район, належить до округу №159) 5 вересня отримали подарунки від Партії регіонів. Про це спостерігачу Громадянської мережі ОПОРА повідомив на умовах анонімності один із батьків.

Шкільні набори (саме так їх називають вчителі) дітям роздавали класні керівники. Кожен набір містить ручку, лінійку, олівці, зошит із логотипами Партії регіонів та прапорець Партії регіонів.

Класні керівники займалися розповсюдженням товарів з партійною символікою під час виконання ними службових обов’язків та ще й в навчальному закладі дітям, які взагалі повинні бути поза політичними та виборчими процесами.

Батьки, які передали спостерігачам ОПОРИ, ці шкільні набори обурені політичною агітацією в навчальному закладі. Вони повідомили про це адміністрації школи та вимагають захистити дітей від втручання політичних сил в навчальний та виховний процес.

До Громадянської мережі ОПОРА надійшла інформація про те, що такі ж випадки мали місце і в Охтирському районі Сумської області.

DSC00313444

За коментарями звертайтесь:

 

Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;
 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.