Центральна виборча комісія прийняла постанову «Про скасування реєстрації кандидата у народні депутати України Волкова О.Г., який балотується в одномандатному виборчому окрузі  № 158 у порядку самовисування».

В постанові сказано, що кандидат у народні депутати Волков Олександр Григорович подав до ЦВК заяву про відмову балотуватися по округу №158.

Центральна виборча комісія розглянула зазначену заяву та прийняла рішення про скасування реєстрації кандидата у народні депутати України.

Нагадаємо, 16 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом по округу №158 самовисуванця Волкова Олександра Григоровича, який проживає в с. Козацьке Конотопського району Сумської області та працює трактористом ТОВ "Агрофірма "Козацька".

Пізніше його опонент-тезка Волков Олександр Михайлович (самовисуванець, член ВО «Батьківщина») заявив, що боїться за життя свого «двійника».

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;
 
Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.