Практично одним почерком – доклеюванням слів, написаних однаковою фарбою на однакових шматках паперу – спотворено зміст декількох агітаційних біл-бордів у Хмельницькому. Креативники втрутилися у слогани різних політичних сил – Партії регіонів і Радикальної партії Олега Ляшка

На біл-борді Партії регіонів над слоганом «ВІД СТАБІЛЬНОСТІ – ДО ДОБРОБУТУ!» доклеєно «ЗНИЩИМО ВСЕ».

ghg

А першу частину гасла Олега Ляшка «ЮЛІ – ВОЛЮ! БАНДИТАМ – ТЮРМИ!» доповнено знаком питання і словом «НІ». Вийшло: «ЮЛІ – Волю? НІ»

olo

"В одному з мікрорайонів обласного центру було виявлено зіпсовані біл-борди Партії регіонів, – йдеться у заяві прес-служби Хмельницької обласної організації Партії регіонів, розісланої по ЗМІ. – Зловмисники доклеїли на плато політичної реклами слова, які на їхню думку, мали б спаплюжити імідж найпотужнішої політичної сили країни".

Як повідомили регіонали, вони звернулися до міліції – щоб виявити порушників та забезпечити виконання статей 68 і 69 Закону України «Про вибори народних депутатів України». Вчинок вони приписують «опозиційним горе-патріотам». До речі, минулого місяця псування агітаційних матеріалів на біл-бордах Об’єднаної опозиції потерпіла таким чином політична сила приписала самій же опозиції. А в облуправлінні МВС України пояснили це хуліганськими діями.

Слів протесту і звинувачень з боку Радикальної партії Олега Ляшка не пролунало. Проте її прихильники у Хмельницькому є – днями спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА виявили розклеєний у тролейбусах обласного центру інформаційний бюлетень РПЛ. «Ой, я й не помітила, коли це вчепили, - бідкалася жінка-кондуктор і пообіцяла, – На кінцевій зупинці познімаю».

 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.