В ОВО №64 Житомирської області кандидат від Партії регіонів Володимир Пехов продовжує дарувати подарунки своїм виборцям

29 серпня під час проведення районної педагогічної конференції в Олевському районному будинку культури, довірені особи Володимира Пехова вручили кожному з присутніх подарунковий пакет. За найменшими підрахунками було роздано 400 стандартних наборів – рушник та агітку із зображенням та програмою кандидата. Пізніше, зі сцени педагогів району з початком навчального року привітав і сам Володимир Пехов.

Кількома днями раніше, 24 серпня, в День Незалежності України, представники руху «Відродимо Полісся», лідером якого є провладний кандидат, роздавали жителям та гостям міста Олевськ круасани. Про це повідомив спостерігач від ОПОРИ в Олевську. Просто на вулиці представниками  руху «Відродимо Полісся» було роздано близько 30 пакетів круасанів за принципом – одна штука в одні руки. Подібні акції  руху «Відродимо Полісся» зафіксовано в усіх райцентрах виборчого округу.

IMG_4313

 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.