У ВО № 192 із центром у м.Дунаївці кандидат у депутати Олександр Герега (безпартійний, самовисування), власник мережі будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр», у своїй виборчі кампанії використовує олімпійських чемпіонів.

Під час святкування Дня міста у Городку головною дійовою особою став кандидат у депутати Верховної Ради України Олександр Герега. Саме в цьому райцентрі на Хмельниччині у 2009 році бізнесмен відкрив загальноукраїнський спортивний клуб «Епіцентр». До нього приписано багато провідних українських спортсменів, які тренуються в інших областях України.

У розпал свята Олександр Герега привітав мешканців Городка і викликав на сцену олімпійських чемпіонів – важкоатлета Олексія Торохтія, боксера Олександра Усика і бронзового призера олімпійського боксерського турніру Олександра Гвоздіка. Штангіст Олексій Торохтій подарував Олександрові Герезі фото із урочистого відкриття ХХХ Олімпійських ігор, а віце-президент Федерації боксу України Олександр Павелець вручив кандидатові сувенірну боксерську рукавичку.

Хмельницька обл.

Таким чином День міста перетворився на «іменини» Олександра Гереги. Сцену на міському майдані було оформлено в кольорах (жовтий та фіолетовий) виборчої кампанії кандидата із її лозунгами «Україна будується не патріотичними гаслами, а патріотичними справами» та «Відродження Хмельниччини – наша спільна справа», а також із портретом та підписом кандидата. Сам кандидат влаштував святковий концерт за участю народної артистки Алли Кудлай та її сина Максима.

Хмельницька обл.

Упродовж дня громадянам роздавали морозиво і прохолодні безалкогольні напої, при цьому не обійшлося без штовханини: люди вихоплювали по кілька порцій морозива і по кілька пляшок напоїв. Усім роздавали фіолетові кульки з написами: «Щастя Вашій родині! Олександр Герега». Крім того, для дітей працював безкоштовний атракціон (потяг, батути), бажаючих фотографували і тут же на кольоровому принтері безкоштовно друкували фото, обрамлені синьо-фіолетовими барвами та з лозунгом кандидата Гереги.

Не особливо контрольована щедрість Олександра Гереги, - як повідомляють зі штабів кандидата Йосипа Вінського (член партії «Об'єднані ліві і селяни», самовисування), інших його опонентів, - обертається тим, що людям деінде роздають неякісні товари, а вони з обуренням їх повертають. Крім того, кандидат дарує медичним закладам автомобілі для служб швидкої допомоги на базі застарілої моделі УАЗ, як то сталося і під час дня селища міського типу Дунаївці, де також працювали згадані аукціони для дітей, а сцена мала те ж оформлення кольорами та гаслами виборчої кампанії Гереги.