Ірина Туровська балотується у одномандатному окрузі № 32 з центром у місті Кривий Ріг (Довгинцівський район) шляхом самовисування. Межі округа: Довгинцівський район, частина Саксаганського району міста Кривого Рогу

Коротка біографічна довідка про кандидата

Народилася 28 серпня 1964 року в місті Мічурінськ Тамбовської області, Росія. Громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України. Проживає в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Отримала вищу освіту, нині займається підприємницькою діяльністю. Член Партії Наталії Королевської – "Україна – Вперед!". Проживає в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. Судимість відсутня.

Далі представлені відповіді кандидата на питання представника Громадянської мережі ОПОРА.

Для чого Ви балотуєтесь в депутати?

Якщо не я, то хто ж? Я не можу і не хочу мовчати і не діяти. Не можу спокійно ставиться до того, що відбувається в моїй країні, не можу спокійно спостерігати, як її багатство розкрадається, наш народ убожіє, свобода в країні стає все більш абстрактним поняттям.  Я готова взяти відповідальність не тільки за мою родину, але й за моє місто, за мою країну.

Чи буде у Вас окремий виборчий штаб?

Так.

Чи будете Ви відкривати свою приймальню для громадян?

Так.

Як Ви оцінюєте своїх суперників на окрузі? Які шанси у Вас?

Основний суперник – Любоненко Юрій. Свої шанси оцінюю дуже навіть високо!

Яку Ви плануєте агітаційну кампанію?

По перше запрошення на зустрічі з виборцями, знайомство, з`ясування проблем, скарг. (3 дні = 4 округи) я знаю як змусити цей "механізм" заробити для вирішення, через 30 днів зустріч і результати виконаної роботи. Ще листівки з предвіборной програмою. Планується наклейка на мою машину "Голосуйте за мене, тому що я одна з нас", мої друзі також хочуть взяти в цьому участь тільки з іншим слоганом.

35488448

Які, на Вашу думку, найактуальніші проблеми Вашого округа?

Я розглядаю всі скарги, зустрілася з жителями Довгинцівського району,по військовому містечку їх шістнадцять, вже почалася робота зроблено два запиту. У районі немає аптек, лікарень, банків, не зручний графік руху транспорту, побутові проблеми, зруйнована школа, немає дозвілля для молоді, відсутність секцій малого спорту, застаріла котельня.

Що Ви будете робити в разі поразки?

Я громадський діяч, є одним із засновників і головою громадських організацій "Спілка підприємців Криворіжжя" та "Громадська рада Криворіжжя" Діяльність цих організацій спрямована на захист прав громадян нашого міста та боротьбу з чиновницьким свавіллям.

Які Ваші прогнози щодо явки виборців?

Це залежить від того як попрацюємо, як вдасться поспілкуватися, до кожного достукатися, люди дуже розчаровані.

Чи вважаєте Ви необхідним громадське спостереження на виборчих дільницях?

Так.

За коментарями звертайтесь:
Сергій Федько
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА
у Дніпропетровській області
096 920 4 820

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.

img style=/div