Херсонщина

30 серпня керівництво Херсонської обласної державної адміністрації зібрало в приміщенні Херсонського академічного музикально-драматичного театру ім. М. Куліша підприємців зі всіх міст та районів області. Як повідомили активісти Громадянської мережі ОПОРА, голова ХОДА, голова Херсонської обласної організації Партії регіонів Микола Костяк вручив нагороди кращим підприємцям області. Захід висвітлювався державними, комунальними та приватними ЗМІ.

Усі троє підприємців, які одночасно є кандидатами на мажоритарних округах і отримали нагороди, представляють Партію регіонів. Це генеральний директор ТОВ «Херсонська виробничо-будівельна кампанія» Михайло Опанащенко (кандидат у виборчому окрузі № 185)голова наглядової ради ПАТ «Каменський» Микола Дмитрук (ВО №184), генеральний директор ПАТ «Херсонський суднобудівний завод» Василь Федін (ВО №183).

Херсонщина

Жодного підприємця – кандидата в народні депутати від інших політичних сил відзначено не було. Хоча серед основних бюджетоутворюючих підприємств області є підприємства кандидатів в депутати від партій «ВО «Батьківщина», «УДАР» та інших політичних сил.   

За коментарями звертайтесь:
Родіон Банар,
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
у Херсонській області
063 628 67 91
Марина Маринова
прес-секретар
066 436 05 78
 
Довідка
Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічний перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами.