Творчі колективи та обдаровані студенти Національного університету водного господарства та природокористування гастролюють по населених пунктах 155 виборчого округу з центром у Дубровиці. Студенти виступають на агітаційних заходах, організованих кандидатом у народні депутати, виконуючим обов’язки ректора університету Миколи Сороки.

Спостерігачі ОПОРИ зафіксували декілька прикладів використання творчих колективів вищого навчального закладу для агітації за провладного кандидата. 26 серпня, під час святкування Дня незалежності у Дубровиці виступили колективи Ікс-денс та студенти різних факультетів НУВГП Світлана Творчук та Ярослав Шевчук. Офіційним організатором свята виступила перший проректор національного університету Світлана Левицька. У своєму привітальному слові науковець передала присутнім вітання від кандидата Миколи Сороки. У розмові зі спостерігачем ОПОРИ пані Левицька запевнила, що ці заходи університет проводить на безоплатній основі. Те ж саме розповіли і студенти навчального закладу. З їх слів, адміністрація НУВГП звернулася до них з проханням взяти участь у декількох концертах на безоплатній основі.

28 серпня студенти НУВГП забезпечували проведення святкових заходів з нагоди заснування Володимирця. Перед мешканцями селища виступили студенти університету та кандидати у депутати.

 

P8280130NUVGP_pisnary