23 серпня 2012 року в м. Малин (ОВО №66)  кандидат у народні депутати від Партії регіонів Віталій Журавський  презентував дорогу, яку було відремонтовано «за його сприяння».

Як повідомляє спостерігач ОПОРИ в Малині, зустріч з малочисельною кількістю мешканців Малина тривала не більше 10 хвилин. Кандидат в депутати по виборчому округу №66 привітав громадян з Днем прапора та  Днем Незалежності. Він  звернув увагу присутніх  на те, що на ремонт дороги в Малині (ділянки, протяжністю не більше одного кілометра) було витрачено коштів у сумі від 2 до 2,5 мільйонів (але забув додати, якої саме валюти).

Цікаво, що самі жителі мікрорайону, де було відремонтовано дорогу, не знали, що до них цього дня приїде високопосадовець.

На запитання представника ОПОРИ про малу кількість людей на зустрічі «відповідальний  за агітацію» сказав, що запрошення на неї отримала тільки місцева команда кандидата з вказівкою привести тих людей, які ще в липні отримали по 50 гривень. Він пояснив, що ще на початку липня «відповідальні особи» записували  мешканців – кожен зі свого мікрорайону, і потім ті по паспорту отримували по 50 грн.».

 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.