ggfgУ Сумах на День Незалежності України 24 серпня кандидат по округу №158 (центр: місто Білопілля, включає частину Зарічного району міста Суми, Білопільський, Краснопільський, Сумський райони) від Партії регіонів, директор ТОВ «Українські аграрні інвестиції» Олександр Костенко влаштував на центральній площі міста масштабний концерт, на який зібралось близько тисячі сумчан

На сцені із надписом «Олександр Костенко. Кандидат в депутати до Верховної Ради. Округ №158» виступив відомий рок-гурт «Табула Раса» та співачка Наталя Могилевська.

Після виступу Могилевської на сцену вийшов сам Олександр Костенко із букетом троянд та вручив їх співачці.

Наталя Могилевська відмітила, що він дуже сором’язливий, бо не каже людям, що вони є давніми друзями. «У нас давні добрі відносини. І я із задоволенням приїжджаю не тільки до вас, а і для нього – Олександра Костенка!» - заявила зі сцени співачка.

Концерт закінчився феєрверком.

 

 

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.