У ніч з 21 на 22 серпня у місті Кременчуці Полтавської області було заляпано фарбою біл-борди Дмитра Богодиста, кандидата по мажоритарному виборчому округу №146 від Політично партії «УДАР» Віталія Кличка.Як повідомляла Громадянська мережа ОПОРА 27 липня у місті Кременчуці невідомі обстріляли фарбою синього кольору біл-борд Об’єднаної опозиції в одному з центральних районів міста. Тепер об’єктами хуліганських дій стали рекламні носії орендованих кандидатом Дмитром Богодистою від політичної партії «УДАР». З його слів, в ніч з 21 на 22 серпня чотири біл-борди були заляпані фарбою та зіпсовані образливим написом «ВОР».Ми звернулися до самого кандидата за коментарем щодо цієї ситуації.

  • Як Ви ставитеся до подібних дій?
  • Це доволі неприємна ситуація, але моє відношення до цього політично спокійне. Такими примітивними методами боротьби сьогодні уже нікого не здивуєш. Я не виключаю можливості того, що це політична провокація, але реагувати взаємними образами не буду. Вважаю людей, які вдаються до таких конфліктних методів, не лише слабкими, але й не здатними у подальшому бути порядними стосовно будь-кого, чи будь-чого.
  • Чи маєте ви якісь припущення стосовно того, хто міг це вчинити?
  • Таких припущень поки у мене немає.
  • Чи будете Ви звертатися до правоохоронних органів, з метою достовірно з’ясувати,  хто вчинив ці дії?
  • Так, я уже звернувся і більше того, виконавці уже затримані, зіпсовані плакати надіслані на експертизу, але на сьогоднішній день це поки уся інформація.

vor_kremenchug

Детальніше:
Юлія Суперека
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Полтавській області 
063 568 79 01