Політичні сили поспішили прибрати свою рекламу в сумському громадському транспорті.

В липні в Сумах був зафіксований бум на політичну рекламу. Найбільше увагу привертала реклама Партії регіонів на громадському транспорті, яка з’явилася в середині липня й на багатьох маршрутних таксі є й досі, тільки в дещо зміненому вигляді.

531634_3602393745024_9982200_n

Якщо раніше логотип Партії регіонів був і збоку, і на задній частині мікроавтобусу, то тепер його заклеїли написом «Сумський регіон». При цьому стиль реклами та її гасла залишилися без змін. Це дуже добре видно на фотографіях, які зробили представники Громадянської мережі ОПОРА зранку 22 серпня.

Така трансформація політичної реклами сталася буквально на днях.

DSC_3663

DSC00003

Натомість на транспорті, як міському так і міжміському, побільшало плакатів із зображенням Олександра Костенка - кандидата від Партії регіонів по округу №158 (включає зарічний район міста Суми, Білопільський, Краснопільський, Сумський райони, центр – Білопілля. Правда, на плакатах не вказано, що він є кандидатом, а представлений як президент благодійного фонду «Ти не один – ми разом», керівник аграрного підприємства «Українські аграрні інвестиції». На деяких маршрутних таксі є навіть декілька таких плакатів.

За коментарями звертайтесь:

Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90
 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.