Пізно ввечері 15 серпня, керівництво Херсонського регіонального штабу Об'єднаної опозиції «Батьківщина» отримало письмове повідомлення від міської влади про те, що проведення акції-концерту з офіційним представленням кандидатів - мажоритарників на площі перед кіноконцертним залом «Ювілейний» неможливо. «Незрозуміло звідки з'явилася заявка Партії Регіонів на проведення заходу, як в самому кіноконцертному залі, так і на площі перед ним, подана 10 днів тому. Розуміючи, що рішення суду буде однозначно на користь влади, і не бажаючи зіштовхувати активістів провідних політичних сил між собою,  Об'єднана опозиція змушена була перенести свій захід на площу до Драмтеатру»,- коментує ситуацію у своєму прес-релізі прес-служба РШ ВО «Батьківщина» .

Зустріч з депутатами –мажоритарниками  Олексієм Урсуленком ( ВО № 182) та Анатолієм Кичинським ( ВО № 183) та концерт фіналістів конкурсу «Голос України» відбувся на день пізніше анонсованої дати - 17 серпня о 19 годині на площі Героїв Сталінграда.

За коментарями звертайтесь:
Родіон Банар,
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
у Херсонській області
063 628 67 91
Марина Маринова,
прес-секретар
066 436 05 78

Довідка

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічний перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами.