Антоновський селищний голова не бачить нічого поганого у підкупі виборців. І. Семенчев також  заявляє про високий рівень особистої довіри до кандидатів від ПР

Голова Антонівського селищної ради (Дніпровський район Херсона) Ігор Семенчев вирішив, що не буде балотуватися в депутати Верховної Ради України. Про це він заявив 14 серпня на прес-конференції. Окрім цього  І. Семенчев зробив ще декілька заяв. По перше, селищний голова не бачить особливої проблеми у підкупі виборців та закликає їх до дій: «Дають – беріть, запрошують – ідіть». Мовляв, якщо вже кандидати вирішили застосовувати таку технологію, то «чому б і ні».

По-друге, він заявив, що має намір виставити свою кандидатуру на найближчих виборах мера Херсона, які, за його версією, можуть відбутися вже в травні 2013 року, якщо нинішній міський голова Володимир Сальдо переможе на виборах в парламент.

«Маючи чималий управлінський досвід в органах місцевого самоврядування, я розумію, що корисний буду в місті. Тим більше, що на виборах мера Херсона у 2010 році багато людей повірили в мене і віддали свої голоси як за потенційного мера », - сказав І. Семенчев. Попри суперництво з чинним міським головою Володимиром Сальдо, який очолює міську організацію Партії регіонів та є кандидатом від цієї політичної сили, Семенчев дав високу оцінку сил кандидатів у депутати від ПР по мажоритарних округах Херсона:«Уже на старті виборчої кампанії можна оцінювати сили кандидатів. У багатьох з них є те, що дуже важливо в роботі народного депутата. Наприклад, діючий міський голова Володимир Сальдо, він же кандидат по 182-му округу, як ніхто інший знає проблеми Херсона. Будучи нардепом, він зможе сприяти залученню додаткових субвенцій з держбюджету і поліпшення життя городян. У кандидата по округу № 183 Василя Федіна є величезні теоретичні знання та практичний досвід в сфері економіки. А презентована ним програма розвитку південного регіону «Південна дуга» продемонструвала, що в нього є чітке бачення роботи на майбутнє ».

За коментарями звертайтесь:
Марина Маринова
прес-секретар виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА
у Херсонській області
0506200036

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.