СумщинаПід час аналізу преси Сумської області за липень активісти Громадянської мережі ОПОРА виявили в трьох газетах, які виходять на території округу №162 однаковий за змістом та оформленням матеріал про потенційного кандидата по цьому округу від Об’єднаної опозиції, депутата Сумської обласної ради від «Фронту Змін» Ірину Купрейчик.Сумщина

Стаття із заголовком «Як городянка з інтелігентним корінням стала бізнес-леді з аграрним акцентом» без позначки про рекламу вийшла в газетах Охтирки „Города” за 12 липня та „Роксолана-макси” за 11 липня і в газеті Лебедина «Життя Лебединщини» від 21 липня.

В цій статті, авторства Павла Зленка, розповідається про професійний ріст Ірини Купрейчик та повідомляються контакти її приймальні в Тростянці, Лебедині та Охтирці.Сумщина

Наразі це практично єдина рекламна активність цієї кандидатки на окрузі.

Ірину Купрейчик Центральна виборча комісія зареєструвала в якості кандидата по одномандатному виборчому округу №162 постановою від 8 серпня  2012 року. Її суперниками будуть народний депутат від Комуністичної партії України Валодимир Даниленко, Григорій Дашутін від Партії регіонів, міський голова міста Тростянець Юрій Бова від «України – Вперед!» та Андрій Шушман – «УДАР».

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
тел.: +38 066 305 51 90;
 
Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.