У Миколаєві на виборчому окрузі № 128 з'явилися кандидати-«двійники»: Іллюк Сергій Михайлович та Ісаков Сергій Сергійович. Про це свідчить текст постанови Центральної виборчої комісії України № 147 від 3 серпня 2102 року «Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних округах у порядку самовисування».

В одномандатному виборчому окрузі № 128, в який входять Ленінський і Корабельний райони міста Миколаєва, на даний момент будут балотуватися кандидат від Партії регіонів Ільюк Артем Олександрович та кандидат-самовисуванець Ісаков Сергій Михайлович, які мають пряме відношення до Миколаєва. А саме, обидва є депутатами Миколаївської міської ради.syper

Зареєстровані ж Іллюк Сергій Михайлович та Ісаков Сергій Сергійович є жителями районів Житомирської області - Коростенського та Володарськ-Волинського відповідно.

Сергій Михайлович Іллюк народився 20 червня 1983 року в місті Коростень Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, вчитель Холосненської загальноосвітньої школи, член Партії регіонів, проживає в місті Коростень Житомирської області.

Сергій Сергійович Ісаков народився 4 сiчня 1986 року в смт Нова Борова Володарськ-Волинського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в смт Нова Борова Володарськ-Волинського району Житомирської області.

За коментарями звертайтесь:
Олена Кабашна
координатор в Миколаївській області
097219 00 66, 095 087 17 85, [email protected]

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.