СумиСумчанам, які проживають у Зарічному районі (округ №158) у поштові скриньки вкинули газету «Тепло й добробут в кожний дім» - «Информационный выпуск Фонда Александра Костенко «Ти не один – ми разом».

Газета на чотири сторінки, віддрукована на хорошому папері. У вихідних даних сказано, що тираж 53 000 екземплярів, віддруковано в Харкові в ТОВ «Фактор-Друк».

На першій же шпальті поруч із матеріалом Олександра Костенка «Потрібна ваша порада, сумчани!», розміщено матеріал голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія Чмиря «З любов’ю до землі і підтримкою для людей!», де чиновник дуже схвально оцінює Олександра Костенка як лідера-аграрія.

На другій сторінці під спільним фото підпис «Губернатор Юрий Чмырь высоко оценивает вклад Фонда Александра Костенко в улучшении жизни сумчан».пілтримка голови ОДА

Громадянська мережа ОПОРА вбачає в цьому факті застосування інституційного адмінресурсу, зокрема, у вигляді діяльності, яка в непрямий спосіб може надавати позаконкурентні переваги посадовим особам, наприклад, популяризація з агітаційною метою роботи (досягнень) органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

 
За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
тел.: +38 066 305 51 90;
 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.