Ввечері 26 липня у центрі міста на Покровській площі біля пам’ятника меценату кінця ХІХ століття Івану Харитоненку було встановлено велику розтяжку із портретом потенційного кандидата в народні депутати від Партії регіонів, генерального директора компанії «Українські аграрні інвестиції», керівника благодійного фонду «Ти не один, ми – разом» Олександра Костенка. Він ймовірно балотуватиметься по округу №158 (центр – м. Білопілля), до якого входить і велика частина м. Суми (близько 50 тис. виборців).Суми

На плакаті був зображений сам Олександр Костенко із закликом «За перемогу наших! Надихнемо свою команду». Молоді люди, вдягнені у футболки із назвою благодійного фонду Олександра Костенка, пропонували усім бажаючим отримати безкоштовний квиток на футбольний матч на місцевий стадіон «Ювілейний», де 28 липня будуть зустрічатися команда ПФК «Суми» та ФК «Одеса» (Перша ліга).Суми

Запропонувавши активісту Громадянської мережі ОПОРА залишити на розтяжці побажання футбольній команді, представники фонду вручили квиток на матч разом із листівкою, на якій зображено графік наступних матчів та побажання від Олександра Костенка: «Давайте вболівати разом за команду, яка завжди в серцях сумчан і якою ми пишаємося». На листівці його представлено як керівника благодійного фонду.

Зазначимо, що ПФК «Суми» підтримує керівник Сумської обласної організації Партії регіонів, губернатор Сумщини Юрій Чмирь, який очолює обласну федерацію футболу.

Додамо, що Олександр Костенко віднедавна зайнявся активною благодійністю.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Сумській області
+38 067 14 20 301
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
тел.: +38 066 305 51 90;
 
Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.