23 липня о 12:00 у приміщенні готелю ParkInn (м. Донецьк, бул. Пушкіна, 4) відбудеться презентація підсумків  дослідження Громадянської мережі ОПОРА  щодо роботи Верховної Ради України VII скликання. У Донецькій області партнером цього дослідження виступає Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України»

Громадянська мережа ОПОРА та ДОО ВГО «Комітет виборців України» представлять  аналіз обіцянок народних депутатів України від Донецької області, їх законопроектів, показники відвідуваності обранцями пленарних засідань та профільних комітетів Верховної Ради України.

Громадянська мережа ОПОРА також презентує проміжні результати моніторингу роботи Верховної Ради України за півроку та експертного опитування щодо дієвості і незалежності законодавчої гілки влади. Дослідження здійснено з метою оцінки внутрішньо парламентських процесів, ролі Верховної Ради в суспільстві та системі державної влади, пріоритетних напрямків майбутньої діяльності парламенту та народних депутатів.

Учасники заходу:

Ольга Айвазовська,  Голова Правління ВГО  «Громадянська мережа «ОПОРА»;

Сергій Ткаченко, Голова Правління  ДОО ВГО «Комітет виборців України»;

Олександр Клюжев, керівник аналітичних програм ДОО ВГО «Комітет виборців України».

            Просимо повідомити  про Вашу участь у заході до 17 год., п’ятниці 19 липня 2013 р. за електронною адресою  [email protected]   або телефоном 050-368-60-74

За додатковою інформацією звертайтесь:

Катерина Мавроді-Місюра, офіс-менеджер ДОО ВГО «Комітет виборців України»,

тел. 0503686074,     [email protected]    

 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.