На Вінниччині в агітаційних матеріалах (газетах) кандидата у народні депутати по виборчому окрузу № 13 (центр місто Калинівка) Петра Юрчишина для заголовка використовується слоган партії «Блок Петра Порошенка» («Жити по-новому», також на сторінках цих газет поруч із зображеннями кандидата розміщуються зображення Президента України Петра Порошенка.

Слід зауважити, що кандидат Петро Юрчишин зареєстрований у ЦВК як самовисуванець, а висуванцем партії «Блок Петра Порошенка» в цьому окрузі зареєстрований Микола Катеринчук.

Також у одному з випусків газети із заголовком «Жити по-новому» разом із позитивними публікаціями про Петра Юрчишина надрукована сатирична «Казочка», у тексті якої Верховна Рада зображується як «Верховний Кущ», на який:

«Вже дванадцять літ підряд

В комашиний владний ряд,

Бабка хитра прилітає,

Катеринча ім’я має…»

vinnitsa yurchishyn 

vinnitsa yurchishyn2

Нагадаємо, що Петро Юрчишин і в 2012 році балотувався до парламенту по цьому ж округу як самовисуванець (тоді у ВО № 13 перемогу здобув Микола Катеринчук, який був висуванцем ВО «Батьківщина»).

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         
Facebook:https://www.facebook.com/cn.opora