В Кам’янському розмістили білборди з фотографіями одразу трьох кандидатів в народні депутати. Спостерігачка ОПОРИ з’ясувала, що це новий «союз» кандидатів

Спостерігачка ОПОРИ в місті Кам’янське (виборчий округ № 30), з’явились білборди, на яких одночасно зображено трьох кандидатів в народні депутати від цього округу: Сергій Злючий, Андрій Іванченко та Олег Захорольський.

На білборді зазначено, що замовником агітаційної продукції є Олег Захорольський, тираж 11 штук.

Сергій Маслюченко, помічник Олега Захорольського пояснив спостерігачці ОПОРИ: «Незважаючи на конкурентну боротьбу, виник союз на основі загальних світоглядних питань. Є пласт загальних цінностей, спільних позицій, які нас об'єднують: ми ведемо кампанію чесно, не використовуємо чорний піар і "брудні" технології. Всі кандидати живуть і працюють в Кам'янському, пов'язують своє життя з цим містом - це не гастролери. І, незалежно від кольору партійних прапорів, хочуть зробити життя в місті краще».

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами до Верховної Ради. З моменту офіційного старту виборчої кампанії до спостереження залучено 253 спостерігачі по всій країні. А в день голосування 21 липня 2019 року до них долучаться ще понад 1 500 спостерігачів. Вони також здійснюватимуть паралельний підрахунок голосів (PVT – parallel vote tabulation) з метою отримання результатів виборів, що будуть набагато швидші за офіційні та точніші за екзит-поли. Крім того, ми моніторимо використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, навчаємо правоохоронні органи щодо особливостей виборчого процесу, запустили мережу громадських омбудсменів із захисту виборчих прав громадян, оцінили виконання Україною рекомендацій міжнародних місій щодо виборчої реформи та займаємося просвітою виборців.