Спостерігачка ОПОРИ відвідала захід в Новомосковську, на якому народний депутат привітав працівників медичної галузі з професійним святом. Благодійний фонд нардепа вручив медикам подарункові набори. Тож, спостерігачі ОПОРИ вирішили переглянути сторінки в соціальних мережах нардепів від Дніпропетровщини. Як з’ясувалось, медиків також вітали в Нікополі, Павлограді та П’ятихатському районі.

День медичного працівника відзначається в Україні щорічно кожну третю неділю червня. В 2019 році свято припадає на 16 червня. Проте, цього року народні депутати-мажоритарники від Дніпропетровської області почали вітати медиків з професійним святом завчасно.

Так, 13 червня спостерігачка ОПОРИ відвідала захід в Новомосковську, на якому народний депутат Вадим Нестеренко (38 виборчий округ) привітав медпрацівників із професійним святом. Як зазначає спостерігачка, медики окрім привітань від нардепа отримали також подарункові набори в поліетиленових пакетах «Благодійний фонд Вадима Нестеренка «Твій рідний край». Любити. Захищати. Допомагати».

В Нікополі народний депутат Андрій Шипко (35 виборчий округ) привітав працівників та працівниць КП «Нікопольської міської лікарні №4». Як зазначила на своїй фейсбук-сторінці головна лікарка закладу Надія Бредихіна: «Андрій Федорович щиро привітав працівників закладу з професійним святом, побажав успіхів, наснаги та досягнення поставлених цілей. Вже вкотре колектив КП «Нікопольська міська лікарня № 4» ДОР» має можливість отримувати новітнє медичне обладнання за підтримки та сприяння народного депутата Шипко А.Ф. Означені Андрієм Федоровичем пріоритети розвитку, а саме, покращення та осучаснення рентгенологічних та лабораторних обстежень сьогодні є дійсністю та існуючим здобутком. Лікарня отримала сучасний діагностичний рентгенологічний комплекс та апарат для іммуноферментних досліджень. Це сучасне обладнання виведе рівень діагностичних послуг, які надаються в лікарні, на більш якісний та ефективний рівень. Адміністрація та колектив КП «Нікопольська міська лікарня № 4» ДОР» щиро вдячні Андрію Федоровичу Шипку за багаторічну співпрацю, могутню підтримку лікарні та всієї медицини міста, сподіваємось у подальшому на плідну спільну роботу та досягнення цілей».

Олег Кришин (34 виборчий округ) на своїй фейсбук сторінці зазначив «Вибори – виборами, а Дні здоров’я за підтримки нашого благодійного фонду – за графіком. У вівторок бригада вузькопрофільних лікарів з Дніпра побувала у Лозуватці, П’ятихатського району. В Ерастівській амбулаторії фахівці прийняли більше 200 жителів громади».

На фотографіях, які поширив нардеп, спостерігачі розгледіли талони із зазначенням «За підтримки Олега Кришина».

На сторінці Артура Мартовицького також з’явились два записи з інформацією про те, що народний обранець відвідав медичні заклади в Павлограді та привітав працівників.

Нагадаємо, 5 червня ЦВК зареєструвала Артура Мартовицького кандидатом в депутати на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами до Верховної Ради. З моменту офіційного старту виборчої кампанії до спостереження залучено 253 спостерігачі по всій країні. А в день голосування 21 липня 2019 року до них долучаться ще понад 1 500 спостерігачів. Вони також здійснюватимуть паралельний підрахунок голосів (PVT – parallel vote tabulation) з метою отримання результатів виборів, що будуть набагато швидші за офіційні та точніші за екзит-поли. Крім того, ми моніторимо використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, навчаємо правоохоронні органи щодо особливостей виборчого процесу, запустили мережу громадських омбудсменів із захисту виборчих прав громадян, оцінили виконання Україною рекомендацій міжнародних місій щодо виборчої реформи та займаємося просвітою виборців.

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)