Руслан Алексіюк, Владислав Голуб (1992 р.н.), В’ячеслав Голуб, Тамара Звягінцева, Олена Козачук, Петро Кур’ят, Дмитро Кухарчук, Богдан Панкевич, Антон Подчапко, Владислав Пильник невчасно відкрили поточні рахунки виборчих фондів. Через це 22 жовтня кандидати отримали попередження від ЦВК. 

Зазначимо, що Руслан Алексіюк, Петро Кур’ят та Дмитро Кухарчук зареєстровані ЦВК 20 вересня, Богдан Панкевич та Антон Подчапко — ще 7 вересня, Олена Козачук — 14 вересня, Владислав та В’ячеслав Голуби, Тамара Звягінцева, Владислав Пильник — 1 жовтня.

Відповідно до частини першої статті 48 Закону України «Про вибори народних депутатів України», кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі зобов’язаний відкрити рахунок свого виборчого фонду не пізніш як на десятий день із дня його реєстрації Центральною виборчою комісією.

Розмір виборчого фонду кандидата у депутати в одномандатному окрузі не може перевищувати чотирьох тисяч розмірів мінімальної заробітної плати.

Зазначимо, що в разі порушення кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі терміну відкриття рахунку свого виборчого фонду, йому оголошують попередження.

Руслан Алексіюк — заступник директора у «Рівненському економіко-технологічному коледжі Національного університету водного господарства та природокористування», народився 20 серпня 1975 року, проживає в місті Рівному Рівненського району Рівненської області, освіта вища, член політичної партії «Рівне Разом», від цієї ж партії і висунутий. У 2020 році балотувався до Рівненської міської ради від партії «Рівне Разом», але не був обраний. У 2015 році балотувався до Рівненської міської ради від партії «Європейська солідарність», але не був обраний. У 2010 році балотувався до Рівненської міської раду від партії «Соціалістична партія України», але не був обраний.

Владислав Голуб (1992 р.н.) — тимчасово не працює, народився 15 сiчня 1992 року, проживає в місті Києві, освіта вища, безпартійний, самовисуванець. Політичного досвіду не має. У декларації відсутні відомості про доходи та власність, кандидат не проявляє публічної активності на окрузі. Зареєстрований 1 жовтня, імовірно, для застосування технології «двійників» проти активного кандидата Владислава Голуба 1983 р.н.

Вячеслав Голуб (1984 р.н.) — тимчасово не працює, народився 8 квiтня 1984 року, проживає в місті Чернігові Чернігівського району Чернігівської області, освіта загальна середня, безпартійний, балотується шляхом самовисування. Кандидат не має політичного бекграунду. У декларації відсутні відомості про статки. Зареєстрований 1 жовтня, імовірно, для застосування технології «двійників» проти активного кандидата Владислава Голуба 1983 р.н. Агітації в окрузі не проводить.

Тамара Звягінцева — голова та член політичної партії «Християнський рух». Народилася 17 квiтня 1960 року, проживає в місті Києві, освіта вища, висунулася від цієї ж партії. Працювала помічником-консультантом народного депутата України 5-го скликання Болдирєва Юрія («Партія Регіонів»). У 2012 році балотувалася до Верховної Ради України в окрузі №211 від політичної партії «Християнський рух». Обрана не була. У 2002 році  балотувалася до Верховної Ради України за списками політичної партії «Християнський рух». Обрана не була.

Олена Козачук  —  фізична особа-підприємець. Народилася 28 вересня 1957 року, проживає в селі Чубинське Бориспільського району Київської області, освіта вища, член політичної партії «Молодий Харків», від цієї ж партії і висунута.

Дмитро Кухарчук  —  керівник черкаської обласної організації партії «Національний корпус», народився 4 червня 1990 року, проживає в місті Черкаси Черкаського району Черкаської області, освіта вища, член політичної партії «Національний корпус», яка його висунула кандидатом. У 2020 році кандидат на посаду міського голови Черкас від партії «Національний корпус». У 2019 році балотувався до Верховної Ради як самовисуванець та член партії «Національний корпус» від 194 округу.

Петро Кур’ят  —  пенсіонер. Народився 3 травня 1957 року, проживає в місті Києві, освіта вища. Член політичної партії «Справжня Україна», висунутий від цієї ж партії. У 2012 році довірена особа кандидата-самовисуванця Якібчука Мирослава на виборах  до Верховної ради України у 199 окрузі. У 2002 році балотувався до Верховної ради України за списками політичної партії «Всеукраїнська партія трудящих». Обраний не був. Не має політичного досвіду.

Богдан Панкевич —  керівник відділу в громадській організації «Українська Галицька Асамблея». Народився 23 жовтня 1957 року, проживає в місті Львові, освіта вища. Член політичної партії «Українська галицька партія», висунутий від цієї ж партії. 2010 — 2014 роки — депутат Львівської міської ради («Республіканська християнська партія»). 2007 — 2012 роки — працював радником Львівського міського голови Андрія Садового. 1996 — 2016 — почесний консул Королівства Нідерланди у Львові. 1991-1992 рік — працював у виконавчому комітеті Львівської обласної ради. Один з лідерів «Української галицької партії». У 2020 році балотувався до Львівської обласної та Львівської міської рад за списками політичної партії «Українська галицька партія». Обраний не був. У 2019 році балотувався до Верховної Ради України за списками політичної партії «Голос». Обраний не був. У 2015 році  балотувався до Львівської обласної ради за списками політичної партії  «Українська галицька партія». Обраний не був.

Антон Подчапко — тимчасово не працює. Народився 28 лютого 1986 року, проживає в місті Києві, освіта професійно-технічна. Безпартійний, суб’єкт висування — політична партія «Владу Народу!». Виборчого досвіду кандидат не має.

Владислав Пильник — тимчасово не працює. Народився 15 червня 1996 року, проживає в місті Славутич Вишгородського району Київської області, освіта вища. Член політичної партії «Могутня Україна», від якої і балотується. У 2019 році на виборах до Верховної Ради балотувався по округу №145 (Полтавщина) шляхом самовисування, хоча був на той час членом партії «Голос».