На виборчій дільниці 730502 у Чернівцях спостерігачка ОПОРИ зафіксувала у протоколі про підрахунок голосів 13 прізвищ членів дільничної виборчої комісії із підписами біля них, в той час як присутніх членів комісії було 12. 

За словами спостерігачки, протягом дня від 7:00 і до завершення вечірнього засідання дільничної виборчої комісії працювало 12 членів комісії. Спостерігачка не виходила за межі приміщення для голосування. Натомість у протоколі поставлено підписи 13 осіб із зазначеними прізвищами. Спостерігачка написала заяву до поліції. 

Згідно з частиною 4 статті 251 Виборчого кодексу України протоколи мають право підписати присутні на засіданні під час підрахунку голосів виборців кандидати, довірені та уповноважені особи.

Варто зазначити, підробка або незаконне виготовлення виборчої документації, документації референдуму, використання або зберігання незаконно виготовленої чи підробленої виборчої документації, документації референдуму, а так само включення до виборчої документації чи документації референдуму завідомо недостовірних відомостей - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років. (ч.2 ст.158-3 Кримінального кодексу України)