Вебресурс TERNOPIL.RADA4YOU.ORG є локальним проектом RADA4YOU.ORG та розроблений Громадянською мережею ОПОРА у співпраці з Національним демократичним інститутом міжнародних відносин за фінансової підтримки Уряду Канади.

Ternopil.rada4you.org дає можливість громадянам контролювати роботу депутатів міської ради не відходячи від свого комп’ютера та не затрачаючи багато часу на пошук інформації. Сервіс автоматично опрацьовує дані, які оприлюднені Тернопільською міською радою, а результати візуалізує у вигляді діаграм. Інформація, що зібрана на сайті, допомагає відповісти на низку питань, таких як: чи відвідує депутат пленарні засідання, чи голосує за важливі для громади рішення тощо.

TERNOPIL.RADA4YOU.ORG пропонує декілька інструментів моніторингу роботи народних обранців. Вони розміщенні у вкладках «Депутати», «Голосування», «Політики» та «Сумісне голосування». У першій з них доступний перелік депутатів Тернопільської міської ради із фотографією кожного. Список можна відфільтрувати за прізвищем у алфавітному порядку, за фракцією, за округом, за присутністю, за дотриманням фракційної дисциплін.

На сторінці конкретного депутата є інформація про відвідування засідань сесії та статистика його голосувань. Для прикладу, голова Тернопільської міської ради Сергій Надал був присутній на всіх засіданнях, при прийнятті рішень у 83% випадків голосував «за», у 14% - «не голосував» і у 1% голосувань - «утримався».

Також на сторінці депутата є вкладка «друзі по голосуванню». Діаграма презентує хто ще із його колег займає ту ж політичну позицію і подібно голосує. Наприклад, «друзями по голосуванню» Сергія Надала є місцеві обранці Марія Баб'юк, Галина Гевко, Олег Шморгай, Михайло Сиротюк, Олег Климчук та Назарій Редьква.

У розділі «Голосування» доступний перелік проектів рішень, які були включені до порядку денного пленарних засідань. Пошук можна здійснити по заголовку або за датою, а також доступне сортування «за присутністю» та «за фракційною дисципліною» депутатів. У кожному проекті додана статистика голосування та результати поіменного голосування.

У розділі «Політики» поєднанні голосування за  проекти рішень, які певним чином пов'язані між собою. Кожен бажаючий може створити свою політику та побачити як її підтримували місцеві обранці. При перегляді уже створених політик, сервіс дозволяє фільтрувати результати голосування депутатів за категоріями «максимально голосує за», «послідовно голосує за», «переважно голосує за», «суміш за та проти», «переважно голосує проти», «послідовно голосує проти», «максимально голосує проти» та «ніколи не голосує». Таким чином, можна легко визначити позицію місцевих обранців щодо важливих для тернополян голосувань.

Останній розділ тernopil.rada4you.org «Сумісне голосування» - це спосіб дослідити, які фракції у міській раді «дружать», а які «ворогують». Сервіс опрацьовує результати голосувань членів фракцій та порівнює політичну позицію однієї фракції щодо іншої. Запити формуються за весь час або вказати конкретний місяць.