4 червня 2015 року у Львові відбудеться День сталої енергії. Як повідомляється на сайті міської ради, у рамках проведення цього дня заплановано низку заходів для львів'ян, зокрема: вистави для дітей на енергоефективну тематику, екскурсії на термомодернізовані об’єкти, семінари, велоквест та чимало іншого.  

Громадянська мережа ОПОРА, за сприяння Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні", також долучиться до проведення Дня сталої енергії. Активісти ОПОРИ 3 та 4 червня організують акцію "Збережи енергію у своєму місті", метою якої є ознайомлення львів'ян із актуальними нині способами зменшення споживання газу, води, електроенергії та тепла у побуті. Учасники акції проводитимуть бесіди на тему енергоефективності у велелюдних районах Львова, а також поширюватимуть інформаційні листівки та брошури.                      

Нагадаємо, вперше Дні енергії у Львові було організовано у 2010 році. Минулого року Львів було обрано місцем урочистого відкриття та проведення Європейського тижня сталої енергетики. Тож, з 23-27 червня у Львові відбувся ряд заходів, що відобразили досягнення міської влади, місцевого бізнесу та львівської громадськості у реалізації Плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста.