Про відносини херсонських ОСББ з виробниками і виконавцями комунальних послуг в ході круглого столу-семінару, що відбувся 28 серпня у Херсонській міській раді, говорили представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків з таких міст як Київ, Запоріжжя, Дніпропетровськ і, звичайно ж, Херсон. Захід організувала Громадянська мережа ОПОРА за сприяння Національного демократичного інституту (НДІ).

Про ОСББ, його статус та правову основу присутнім  розповів представник із Києва - Дмитро Левицький,  консультант ВБО «Інститут місцевого розвитку», член правління ОСББ «Молодіжний-15», а про відносини ОСББ з природними монополістами - Погорєлова Вікторія,  член Національної Ради з питань ОСББ, консультант ВБО «Інститут місцевого розвитку», голова правління ОСББ «Мотор» (Київ).

Своїм досвідом щодо створення та функціонування громадських організацій для ефективного подолання проблем, які виникають в роботі ОСББ, із херсонськими колегами ділилася Шанц Людмила, член Національної Ради з питань ОСББ, голова правління громадської організації «Вікторія»( Запоріжжя). Мабуть, не менш цікавим виявився виступ Чижик Катерини, заступника голови Національної Ради з питань ОСББ від громадськості (Дніпропетровськ), яка розповіла про роботу та досягнення Національної Ради з питань ОСББ, а також про роботу Ресурсного центру ОСББ Дніпропетровської області. 

Детальніше:
координатор житлово-комунальних програм ГМ ОПОРА