Наталія Кривда – голова Наглядової ради Українського культурного фонду, українська філософиня та інтелектуалка. У цьому випуску «Сили вибору» Ольга Айвазовська поговорила із нею про важливість збереження ідентичності, формування українців як політичної нації та важливість фінансування культури навіть під час війни. 

Вони обговорили те, наскільки ефективно росіяни використовують культуру для зміни ідентичності українців на окупованих територіях та якою має бути ідентичність в Криму після його деокупації. Міркували над формуванням українців як політичної нації та культуру як частину зовнішньої дипломатії. А також підняли тему грошей на культуру при скороченні бюджетного фінансування і значення мобілізації Сергія Жадана до армії.

«Сила вибору» – проєкт Громадянської мережі ОПОРА, який має на меті акцентувати важливість відповідального та усвідомленого вибору для сталого розвитку України та українського суспільства.

Ініціатива реалізована за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Будь-які думки, висловлені в цьому відео, не обов’язково відображають погляди уряду Сполучених Штатів Америки.