Офіційний сайт міста Первомайська у своїх публікаціях згадує губернатора Миколу Круглова як кандидата на повторних виборах у 132 окрузі.

Як йдеться у матеріалі, опублікованому на сайті Первомайська, 29 листопада 2013 року в центральній міській багатопрофільній лікарні за участі кандидата в народні депутати України Миколи Круглова, міського голови Людмили Дромашко, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Анатолія Димидовського, заступника міського голови по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях Н. Товстої, головного лікаря ПЦМБЛ К. Некрасенка, заступника директора з зв’язків із органами влади та громадськістю ТОВ «Сандора» В. Жукова, лікарів, медичного персоналу та представників ЗМІ було відкрито пункт доочистки якісної питної води.

скріншот

«Присутніх привітав кандидат у народні депутати України по 132 виборчому округу М. Круглов. Микола Петрович зазначив, що бювет відкрито завдяки реалізації програми «Питна вода Миколаївщини» та за підтримки ТОВ «Сандора», що є яскравим підтвердженням плідної співпраці влади та бізнесу», - сказано в опублікованому матеріалі.

Окрім участі у відкритті бювету, як повідомляється на офіційному сайті міста Первомайськ, пацієнтам дитячого відділення були вручені солодкі подарунки, а також кандидат пообіцяв до кінця року встановити на території лікарні дитячий майданчик.

Нагадаємо, що ст.74 п.21 Закону України «Про вибори народних депутатів України» містить заборону використання адмінресурсу, а саме: «Кандидатам у депутати забороняється використовувати для проведення передвиборної агітації службовий транспорт, зв'язок, устаткування, приміщення, інші об'єкти та ресурси за місцем роботи…».

фото

фото

Також нагадаємо, що не вперше офіційний сайт міста Первомайськ піарить губернатора. Як вже повідомляла Громадянська мережа ОПОРА, на цьому ж офіційному сайті розповідалося про проведення ярмарки, на якій продукти за зниженими цінами продавали під гаслом «Круглов наш вибір».

За коментарями звертайтесь:

Олена Кабашна,
Координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53