Кандидат в депутати в одномандатному виборчому окрузі №157 (Ковпаківський район, частина Зарічного району міста Сум, село Піщане)  від  Партії регіонів Олексій Мовчан почав передвиборчу агітацію з вуличних акцій та цікавих обіцянок. 

По дворам багатоповерхових будинків міста Суми проходять концерти групи «Слобожани» та зустріч з кандидатом в депутати Олексієм Мовчаном, який за сумісництвом є Секретарем Сумської міської ради, в рамках акції «Мистецтво в народ».

Довгостроковий спостерігач Громадянської мережі ОПОРА був присутній на одному із концертів. Глядачами були близько 30-40 мешканців сусідніх будинків.

Найбільш цікавим виявився виступ Олексія Мовчана, що тривав близько 3 хвилин.

Ведучий представив його як кандидата в народні депутати від Партії регіонів. Він, в свою чергу, повідомив:

- Ми хочемо обговорити з вами ті проблеми, які вас хвилюють більше всього. Приїхати ми сюди по завданню Юрія Павловича, по завданню нашого губернатора. Ми готуємо великий список міських проблем, який ляже на стіл губернатору.

Поскаржившись на роботу міських комунальних служб, Олексій Мовчан, який, до речі є секретарем Сумської міської ради, похвалився роботою команди Юрія Павловича в м. Суми, запропонував мешканцям звертатися в громадську приймальню партії для отримання безкоштовних юридичних консультацій та пообіцяв «давати по рукам» чиновникам, які себе некоректно ведуть.

Під кінець виступу кандидат закликав людей принести свої письмові скарги та заяви стосовно комунальних проблем та пообіцяв мешканцям покосити траву на їх подвір’ї за партійні кошти.

- Те що зможемо, ми зробимо своїми силами. Ми найняли кілька ремонтних бригад за партійні внески, які наші партійці здають. Косимо траву самі, не чекаємо доки приїде «Сумижитло»

За коментарями звертайтесь:

 
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.