Керівником штабу Петра Порошенка в Сумській області став Сергій Лихман, який очолює також обласну організацію політичної партії "УДАР". Микола Трофименко став довіреною особою кандидата у місті Суми.

Про це було оголошено 8 квітня під час спеціально скликаної прес-конференції.

На запитання, чи правда, що передвиборчою кампанією куруватиме народний депутат Андрій Деркач, Сергій Лихман відповів: "Ви бачите за моєю спиною регіоналів? Їх не було і не має".

Микола Трофименко так прокоментував чутки, які ходили навколо того, хто представлятиме інтереси кандидата на Сумщині: "Сьогодні бажаючих допомогти тому чи іншому кандидату достатньо. Мабуть, є люди, які, враховуючи те, що у Петра Порошенка немає структури в областях, я не виключаю, що є люди, які сподівалися надати якусь технічну допомогу в побудові передвиборчої кампанії".

Також він повідомив, що всі штаби в області будуються на основі кадрів із "УДАРу" і доукомплектовуються лише технічними працівниками. Регіональні штаби формуються і почнуть працювати найближчим часом.

Цікаво, що Микола Трофименко був скромний в оцінці значення роботи штабів: «Ми усвідомлюємо і оцінюємо своє значення в цій кампанії так, що ми небагато зможемо додати і тут головне не нашкодити».

Нагадаємо, у Сумах протестували проти того, що ходили чутки, що куратором передвиборчого штабу Петра Порошенка буде Андрій Деркач

За коментарями звертайтесь:

Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 050 912 02 78
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90