Як всігда шось мене не влаштовує і я роблю якісь дурниці для того, щоб це вирішити. Так вось: завтра пікетую Секретаріат Президента ібо там буде Саміт Україна-ЄС. А слєцтвінно можна порішать насущні праблєми, бо чиновників буде багацько і всякіх.

Шо ми хочемо? Ми хочемо, щоб Україні черговий раз нагадали про необхідність вдосконалення законодавства з врегулуювання права на об`єднання громадян відповідно до рішення Європейського Суду з прав людини від 3 квітня 2004 року.

Чому там, ане де-інде? Тому що всі правові механізми лобіювання в Україні не спрацьовують, а законопроект, розроблений УНЦПД, завис і принципово не розглядається профільним комітетом Верховної ради.

Що ми робитимемо? Сопцтвінно странний вопрос, бо на наших заходах люди розважаються і роблять суспільно-корисні речі. Наприклад, стрибають, махають прпорами ЄС, танцюють і роблять ше багато всяких дурниць, щоб їх помітили. А коли нас помітять, то ми перемогли, бо єврочиновник і український чиновник - це дві великі різниці.

Кому це треба? Мабуть, всім, хто хоч якимось чином причетний до громадського життя і намагається творити добро заради добра. Персоналізовано (організатори): Максимові Лацибі і Вашому покірному слузі, шо тайпить цей текст.

Коли і де збираємося? Збираємося завтра 4 грудня о 10:30 на розі Банкової та Інститутської. Шукати людей, які не схожі на міліціонерів або чиновників (таких там має бути не багато). В крайньому разі телефонуйте 063 628 68 38 і я Вас знайду.

До зустрічі на барикадах :)