Один з одіозних політиків Чернігівщини, обраний народним депутатом на двох останніх парламентських виборах, координатор Блоку Петра Порошенка в області Владислав Атрошенко буде балотуватися на посаду Чернігівського міського голови. Про це стало відомо з соціальних мереж.

Попри сумніви місцевих оглядачів та політиків щодо його участі у виборах, пан Атрошенко сьогодні заявив про власні наміри на своїй сторінці у Facebook.

Згідно останніх соціологічних досліджень ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» Блок Петра Порошенка є лідером серед вподобань мешканців міста Чернігова. Також Громадянська мережа ОПОРА вже повідомляла про те, що на зовнішніх носіях реклами міста Чернігова вже понад місяць розміщені фото потенційного кандидата на посаду міського голови Владислава Атрошенка, логотип та назва благодійного фонду «Поліський оберіг», який пов’язують з ним.

Додамо, що потенційно основними конкурентами Владислава Атрошенка на майбутніх місцевих виборах на посаду міського голови можуть бути діючий міський голова Олександр Соколов, який йтиме від політичної сили «Наш край», лідер політичної партії «Демократичний альянс» Ігор Андрійченко, голова обласного осередку політичної сили «УКРОП» Микола Звєрєв та перший заступник міського голови Микола Миргородський.

За коментарями звертайтеся:
Євген Романенко
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Чернігівській області
068 386 60 54

Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.