У Кіровоградській області кандидати заявляють про провокації проти «Блоку Петра Порошенка».

 

Кандидат по виборчому округу № 99 Костянтин Яриніч («Блок Петра Порошенка») заявляє, що його штаб має інформацію про те, що один із його опонентів (не вказав, хто саме) готує провокації. Зокрема, невідомі мають пропонувати від його імені кошти за голос. К. Яриніч, заявляє, що він та його штаб готовий підключитися до виявлення людей, які будуть цим займатися.

Про подібне заявив і кандидат по округу №100 Ярослав Бублик (самовисуванець): у Вільшанському районі невідомі погрожували виборцям, вимагаючи голосувати за «Блок Петра Порошенка».

За коментарями звертатись:
Патруль Євгеній
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області
+380994263118
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                        
Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora