На офіційному сайті Івано-Франківського комунального підприємства КП «Івано-Франківськ водоекотехпром»  з’явилося повідомлення про те, що 20 травня на підприємство з передвиборною програмою завітав кандидат у народні депутати по округу №83 Віктор Анушкевичус.

 

«Було висвітлено досягнення й недоліки професійного шляху кандидата, окреслено перспективи, також описано основні пункти передвиборчої програми», -- йдеться на комунальному сайті. Усі бажаючі можуть також переглянути фото із зустрічі кандидата з працівниками підприємства.

«Оскільки Віктор Анушкевичус є діючим міським головою, ОПОРА розцінює агітацію кандидата на комунальному підприємстві як прояв адмінресурсу», - наголошує координатор Громадянської мережі ОПОРА  на Івано-Франківщині. - Це я порушенням ст..73, ч. 22 Закону України «Про вибори народних депутатів України»:  «Кандидатам у депутати забороняється використовувати для проведення передвиборної агітації службовий транспорт, зв'язок, устаткування, приміщення, інші об'єкти та ресурси за місцем роботи, службові чи виробничі наради, збори колективу, а також залучати для передвиборної агітації або використовувати для будь-якої роботи, пов'язаної з проведенням передвиборної агітації.

fff

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]