Близько першої години ночі 22 травня невідомі підпалили офіс Гуляйпільської районної організації Партії Регіонів, про це повідомляє прес-служба партії.

В результаті підпалу пошкодились двері, ролети та вікна. Завдяки швидкісній реакції рятувальників ДНСН була врятована від обгорання оргтехніка та документація.  Керівництво Гуляйпільської районної організації Партії Регіонів звернулась до представників правоохоронних органів за допомогою. А також вони вирішили цілодобово охороняти офіс.

pr zaporizhzhia 1

(Фото із офіційного сайту Партії Регіонів)

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
Прес-секретар
099 276 97 38
 
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577
 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.