У Запорізькій області, у місті Мелітополь місцеві представники Комуністичної партії України заявили, що не збираються зривати вибори. Про це зазначив голова територіальної виборчої комісії від цієї партії Дмитро Колесник.

Представник КПУ також акцентував увагу на тому, що зараз є багато інформації від ЦВК про те, що у різних областях України є загроза зриву президентських виборів. Дуже часто заяви про вихід із окружної комісії приносять пачками, після чого виявляється, що далеко не всі люди, чиї заяви були подані, їх підписували. Тому, за словами Дмитра Колесника їх в окружній комісії будуть приймати тільки особисто з рук людей, які їх написали. При цьому вони при собі повинні мати документи, які посвідчують особу.

Представник КПУ також зазначив, що всі, у кого є совіть, незалежно від партійних уподобань 25 травня все ж таки повинні вийти на роботу до своїх дільниць. Нагадаємо, що в Запорізькій області місто Мелітополь вважається одним із найбільш проблемних через територіальну наближеність до АР Крим.

Юлія Кривенко
Прес-секретар
099 276 97 38
 
За коментарями звертайтесь:
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
050 500 65 77
 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.