У Миколаїв 21 травня навідався кандидат у Президенти України Олег Тягнибок, який відвідав блокпости та зустрівся з виборцями у бізнес-центрі «Олександрівський».

Олег Тягнибок під час брифінгу поділився з журналістами враженнями про свій візит на блокпости і відзначив, що у місті все чітко організовано та дисципліновано.  Він також відзначив, тезис про те, що в Україні є якісь утиски російської мови і «Свобода» до цього причетна, повна маячня.

Своїм виборцям «свободовець» представив програму, в якій відзначив, що виступає лише за унітарну Україну, в якій є лише одна державна мова – українська. Він також розкритикував Меморандум миру і згоди, який напередодні підтримала Верховна Рада, заявивши, що документ представляє зовнішню агресію Росії. 

Крім того, Тягнибок розкритикував Третій загальнонаціональний круглий стіл національного єдинства, який, на його думку, проводиться по радянському шаблону, а також звинуватив першого президента України Леоніда Кравчука в тому, що той «здав» ядерну зброю та «профукав» заощадження громадян.

Наостанок Олег Тягнибок закликав миколаївців голосувати за кандидата у міські голови Демида Губського та виконав з ними гімн України.

DSC 0122

За коментарями звертайтесь:
Олена Кабашна,
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
у Миколаївській області
0637487753