Виборчі перегони за посаду Рожищенського міського голови проходять спокійно та без конфліктів. Триває агітаційний період, але не всі кандидати активно долучаються до нього.

Нагадаємо, що мешканці районного центру Волині м. Рожище 25 травня окрім майбутнього Президента обиратимуть ще й міського голову. За цю посаду вирішило поборотись 7 кандидатів.  Причиною цих позачергових виборів стала трагічна смерть попереднього міського голови Афгана Алієва.

До Рожищенської міської виборчої комісії примірники своїх агітаційних матеріалів подали Ігор Шкільний, Іван Лукасевич (висуванець від Партії Зелених України) та В’ячеслав Поліщук (висуванець від політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»). В цілому, найактивнішу агітаційну кампанію проводить Ігор Шкільний. Окрім того, що по місту поширюються його агітаційні листівки, кандидат особисто проводить зустрічі з виборцями. Інші кандидати проводять менш активну агітаційну кампанію. Вячеслав Поліщук проводить особисті зустрічі з виборцями. Представники Івана Лукасевича поширюють по місту агітаційні листівки кандидата. Одна з претендентів на пост Рожищенського міського голови Олена Штельмах робить ставку на агітаційну рекламу в ЗМІ.

Також, зауважимо, що 20 травня о 16:00 територіальна виборча комісія організовує зустріч виборців з усіма кандидатами на пост Рожищенського міського голови. Зустріч відбудеться в приміщенні міського відділення зв’язку (м. Рожище, вул. Незалежності, 60-а).

3voly

2voly

1voly

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
За коментарями звертайтеся до: 
Михайло Шелеп
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
067 416 50 86, [email protected]

Детальніше:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.  Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.