17 травня кандидат у Президенти України Юлія Тимошенко завітала до Запоріжжя. Тут вона зустрілась із Хортицьким полком самооборони, студентами та завітала на святкування Днів Європи.

tymoshenko zaporizhzhia

Під час зустрічі із самообороною Юлія Тимошенко подарувала хлопцями 10 бронежилетів та подякувала за те, що вони захищають місто від загарбників. Студентам вона зазначила, що для того, аби стати членом ЄС треба вступити у НАТО. Також Юлія Тимошенко акцентувала увагу на тому, що країні потрібне повне кадрове перезавантаження влади шляхом відкритого конкурсу на посади високопосадовців.

Лідерка ВО «Батьківщина» підкреслила, що на місцях, у тому числі і на Запоріжжі, після революції нічого не змінилося, а «регіонали» викупили свої посади і міцно сидять  на місцях.

Однак найцікавіше відбулось увечері. Запоріжців запросили на спілкування із Юлією Тимошенко. Воно повинно було відбутися на головному Майдані міста. Там поставили сцену та розбили політичні намети. Прийшло близько півсотні запоріжців. Однак Юлія Тимошенко так і не вийшла на зустріч із запоріжцями. Замість кандидата у Президенти близько години спілкувався із людьми Сергій Соболєв. Він і об’явив їм інформацію проте, що Юлію Володимирівну запоріжці сьогодні не побачать. Однією з версій непояви Тимошенко була ймовірність замаху на життя політика.

tymoshenko zaporizhzhia1

 tymoshenko zaporizhzhia2

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
Прес-секретар
099 276 97 38, [email protected] 
 
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
050 500 65 77, [email protected] 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.