17 травня невідомий чоловік порізав намет кандидата у мери м. Херсону Станіслава Путілова, що встановлений на Центральному ринку.

kherson putilov

За свідченнями агітаторів, які роздавали в наметі агітаційну продукцію на підтримку кандидата на посаду міського голови Херсона С.Путілова, до них підійшов чоловік, взяв агітаційні матеріали та почав висловлювати своє обурення кандидатом. Після чого він обійшов намет і ззаду порізав тканину ножем. Агітатори злякалися, зателефонували у виборчий штаб.

Представники штабу, прибувши на місце події,  викликали міліцію. Наші спостерігачі підійшли тоді, коли вже представники правоохоронних органів з’ясовували обставини інценденту. Агітатори не захотіли давати пояснення на камеру.

Детальніше:
прес-служба Громадянської мережі ОПОРА по Херсонській області,
ks.opora.2014@gmail.com
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.