15 травня на намет кандидата у Президенти України Михайла Добкіна у Шевченківсьому районі Запоріжжя було скоєно напад.

Як повідомляє прес-служба Запорізького обласного середку Партії регіонів, це відбулося за участью радикально налаштованих хлопців. Вони побили агітаторів та зіпсували намет. За словами одного із постраждалих, на них напали хлопці, вік яких був від 16 до 18 років. Потім зі словами «Смерть ворогам» та «Ми зробимо вам єдину Україну» парубки зникли.  Представники штабу Партії регіонів вже звернулись до правоохороних органів.

Також, як повідомляє прес-служба Партії регіонів, подібні напади вже були у Жовтневому районі міста Запоріжжя та у місті Гуляйполе (Запорізька область).

 150514-5

Фото з офіційного сайту Партії регіонів

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко
Прес-секретар
099 276 97 38
Катерина Коротченко,
координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.